Beställ lotter. Just nu – halva priset!

Det bästa sättet att ta del av Guldkanten är att prenumerera på vårt månatliga paket. Paketet kostar 160 kr (men just nu får du första lottpaketet för halva priset) och paketet innehåller 4 lotter - i snitt finns en vinst i varje paket, eftersom det är vinst på var fjärde lott. Vinster under 1 000 kronor löser du enkelt in hos ATG-ombud. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedanför för att anmäla dig till lotteriet. 

Lotteriets första lottutskick kommer till dig i mitten av nästa månad. Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Om du väljer att betala med Autogiro så tillkommer inga övriga avgifter, annars betalar du fakturaavgift om 15 kr. 

Kanske blir det du som får en miljon direkt hem i brevlådan framöver? Just nu får du dessutom första lottpaketet för halva priset. 

Lycka till!

Vinnare av 250 000 kr

- Mitt barnbarn ska få barn snart och hon ville ha en fin barnvagn. Så den hjälper jag till med! Det är så roligt att kunna hjälpa. 

Vivi-Anne blev överlycklig när hon skrapade fram hela 250 000 kronor på en av sina lotter. Nu kan hon sätta guldkant på sin och familjens vardag för ett tag framöver!