Marie-Louise vann 100 000 kronor – köper bubbelbadkar

I samband med att det var semester hade Marie-Louise ett fint tillskott på kontot. Hon hade nämligen skrapat fram 100 000 kronor på sin Guldkanten-lott några veckor tidigare.

På grund av sin synskada fick Marie-Louises särbo granska lotten efter att hon skrapat den. När han sa att hon vunnit 100 000 kronor trodde hon inte att det var sant.
– Då tog han kort på lotten och förstorade upp kortet så att jag fick se med egna ögon att det stämde, berättar Marie-Louise.
Det går inte att ta miste på hennes glädje och förvåning över sin vinst. Hon berättar skrattandes om hur hon flera gånger ringde till Kundtjänst och försäkrade sig om att det stämde.
– När pengarna kom tänkte jag ”vad ska jag göra nu då?” Det var i samma veva som det var dags för semester så jag tog med mig min särbo på en rundresa i Sverige. Vi bodde på hotell och mådde bra.
Både Trosa, Mora och Lund fick fin-besök.
– Vi var även i Örebro och åt väldigt god, grekisk mat. Och så tog vi med min svärmor och hennes karl ut och åt älgfilé, supergott!
Marie-Louise har berättat om sin vinst för sin mamma, sin särbo och sina svärföräldrar, alla är väldigt glada för hennes skull.
– Jag är kommunalpensionär på grund av min synskada och för att jag har MS, jag kände att jag ville sponsra litegrann eftersom jag tycker att deras arbete är viktigt.
På Marie-Louises inköpslista står det ”bubbelbadkar”.
– Det är så skönt att bada bubbelbad och nu vill jag ha min egna lilla hemmaspa-avdelning!